AestheFill®: Revoluce v liftingu obličeje bez skalpelu

Všichni chceme vypadat mladě a svěže, ale ne každý je připraven podstoupit chirurgické zákroky. A právě tady přichází na scénu AestheFill® – inovativní a jediný patentovaný produkt, který přináší liftingový efekt a omlazení pokožky bez nutnosti operace. Ale co vlastně AestheFill® je, jak funguje a proč je to „game changer“ v estetické medicíně? Pojďme si o tom popovídat!

 Co je AestheFill®?

AestheFill® je pokročilá a inovativní výplň na bázi kyseliny polymléčné (PDLLA). Možná to zní jako něco z hodin chemie, ale ve skutečnosti je to velmi jednoduché.

Kyselina poly-D, L-mléčná je látka, která přirozeně stimuluje produkci kolagenu v naší pokožce. Kolagen je základní složkou mladistvé a pružné pleti, ale jak stárneme, jeho množství postupně klesá. Výsledkem je povolená pleť, vrásky a ztráta pevnosti a kontur.

A právě zde přichází AestheFill®. Tento přípravek po aplikaci podporuje obnovu kolagenu, což vede nejen k přirozenému zpevnění pokožky, ale i viditelnému liftingovému efektu. Ne nadarmo se AestheFill® říká „tekuté nitě“. Co je ale opravdu skvělé, je to, že výsledky přicházejí postupně, takže vaše okolí si všimne, že vypadáte lépe, ale nebudou vědět, že jste něco podstoupili. Přirozenost je klíč!

 Jak probíhá ošetření?

Samotné ošetření je rychlé, pohodlné a bezpečné. Celý proces i s přípravou trvá zhruba 45 – 60 minut od konzultace až po aplikaci a vyžaduje jedno až tři sezení dle stavu a očekávaného výsledku. Lékař po důkladné konzultaci aplikuje tekuté nitě AestheFill® pomocí kanyly přímo do tkání, kde začnou stimulovat tvorbu nového kolagenu. Výsledky začnete pozorovat už po pár týdnech, kdy zmizí první vrásky a pleť se začne napínat. Maximální efekt pak přichází během 18 až 20 týdnů.

A co je na tom nejlepší? Efekt vydrží až dva roky!

 Pro koho je AestheFill® vhodný?

AestheFill® je ideální pro ty, kteří si přejí zlepšit kontury obličeje, řeší ztrátu objemu v obličeji, přejí si odstranit jemné i hlubší vrásky a zároveň chtějí přirozeně vypadající výsledek bez skalpelu. Je vhodný pro řešení gravitace způsobeného poklesu kůže, jako jsou nasolabiální rýhy, druhá brada nebo povolené tváře, v oblasti krku nebo dekoltu. Navíc jej lze kombinovat s dalšími ošetřeními, jako je botulotoxinová terapie, což ještě umocní výsledný efekt.

 Proč si vybrat kliniku Estetik Point?

Naše klinika Estetik Point získala pro náš region exkluzivitu a jako jediná ošetření AestheFill® nabízí. Samozřejmostí je, že si můžete být jisti, že je tato látka schválena americkou FDA a registrována pod SUKL. Jde nám především o kvalitu a bezpečnost. Naši lékaři mají s AestheFill® bohaté zkušenosti a postarají se o to, aby každé ošetření proběhlo bezpečně, komfortně a s maximálním důrazem na vaše individuální potřeby.

Takže, pokud hledáte způsob, jak omladit svou pleť bez skalpelu a s dlouhodobým efektem, AestheFill® je tou správnou volbou. Přijďte k nám na kliniku a nechte se hýčkat moderními technologiemi estetické medicíny.

Zarezervujte si konzultaci ještě dnes a objevte, jak může AestheFill® pomoci vám!

 Závěrem

AestheFill® není jen inovativní výplň, je to způsob, jak si zachovat mladistvost a sebedůvěru, aniž byste museli podstoupit náročné operace. Pokud vás zajímá více, neváhejte nás kontaktovat nebo navštívit přímo na klinice. V Estetik Point jsme tu pro vás, abychom vám pomohli cítit se krásně!